dimarts, 26 de febrer del 2008

PERICOSAMBWEBS A A CORUÑA. CRONICA DE KICOCO




Dissabte 23 de febrer, arribem a l'aeroport a les 5h15' i ja ens trobem els primers periquitos a la cafeteria hi ha gent de la Curva de les seccions RCDEGIRLS i CHAVALLEO CREW, gent molt jove i molt sana que sens dubte asegura un futur envejable al nostre club i a la Curva i una familia on viatgen tres generacions de la nostra vila de Sitges.
Vol tranquil i arribada amb un sol i temperatura d'escandol que facilita la visita a la ciutat, una ciutat preciosa i neta al menys la zona del passeig i el centre historic.
Mes tard arriba el moment de la mariscada i ens fotem una d'escandol acompanyat amb uns quants Ribeiros, surt a 40€ per cap a ple centre, sembla broma pero es així.
Unes birretes i un altre tomb per la ciutata i capa a l'hotel a duxar-nos i d'inauguració.
Arribem al Restaurant que en han citat, despres de donar moltes voltes perque el que anunciaven tots els mitjans era el carrer Alfredo Tena quan en realitat es alfredo Tellla, pero bueno al final arribem.
Em sorpren veure que han arribat puntuals els representants del club Rafa Ramos i Josep Bertomeu a Tv3 gran tio Xavi Bertran i el diari As. I em decepciona veure que ni el meu diari Bib ni cap representant de la federació de penyes asisteix a l'acte.
Fem un acte de bona fe amb el mitjan de comunicació i es fan les fotos i les entregues d'obsequis abans de començar a sopar perque aixi'ns els mitjans puguin enviar l'informació abans de tancar edició.
Ens reunim unes 40 persones entre ells representants de La Curva amb les seves seccions Chavaleo Crew, RCDE Girls, VVBronx, MOBS, La Juvenil, a mes de la PE Sitges, Pericos amb Webs, Terrassa Santa Coloma de Gramanet i una noia de Cornellà que ens explica com esta de contenta la ciutat amb la nostra arribada i com no molta gent de la peña de Lugo, a més del president de la Federació de Penyes del Deportivo que ens demana els punts per intentar deixar de patir. Per cert Guillem (el presi d'allà) em promet que intentara entrar a la web i li dona molts records a Golfus. Un bon sopar amb cantics molt albariño orujo i rematat amb una gran sessió de cubates pels bars mes IN de A Coruña.
Arriba diumenge dia plujós i amb resaca pero no hi ha res com un dinar galleg per recuperar forces arribem a l'estadi i la quarantena de pericos tenim mala cara pero estem animats de cara al partit penjem les pancartes cantem pero quan comença el partit ens adonem rapid que sera d'aquells dies que surts cabrejat, lamentable l'actitud de tres o mes futbolistes del nostre equip que son incapaços de mostrar un minim d'actitud.
Acaba el partit i ens anem uns 10 o 12 a pendre unes birres i sopar, ens menjem una parrillada de carn entre rises i mes birres i ens despedim cadascú al seu hotel amb una idea al cap ben clara un cap de setmana genial si no hagues estat pel futbol.

Ultima noticia tres del nostre grup aquell dia van sortir al casino de A Coruña es van trobar a Lopo i a Sergio, diuen que Sergio esta boig per tornar i que segueix sent un tio molt agradable. Lopo en canvi estava mes pendent de la fortuna per nosltres, que estava perdent al blackjak, i es que quan un es un garrulo mor garrulo.