dimecres, 23 d’abril del 2008

Seguir connectats


Valverde anima als seus jugadors a seguir lluitant fins al final perquè el que menys falli aconseguirà l'objectiu

Ernesto Valverde no perd l'optimisme i després del valuós empat al Camp Nou davant el Barcelona ha remarcat que un triomf aquest diumenge davant el Saragossa acostaria al seu equip als llocs europeus. "És important que guanyem diumenge, perquè tot pot passar. Qui menys falli és qui s’emportarà tot", ha manifestat. En aquest context, ha precisat que hi ha “molta incertesa” sobre què passarà "en determinats llocs" i ha indicat que hi ha "moltes coses per decidir", tret del campió i algun dels conjunts immersos en la lluita pel descens.

Així mateix, l'entrenador perico ha ressaltat que el compromís de la lliga d'aquest diumenge davant el Saragossa és “important” perquè l'Espanyol es tregui “el pes dels últims partits a casa” davant el seu públic. “Hem de millorar molt la nostra imatge i el nostre joc", ha assenyalat. Valverde, a més, ha apuntat que prefereix que el Saragossa arribi a Montjuïc “jugant-se el tot pel tot” i ha afegit que és millor que els propers partits tinguin “un al•licient” per poder afrontar els següents compromisos amb “la sensació que et jugues alguna cosa”.

Encara que el derbi queda una mica lluny en el temps, el tècnic ha afirmat que l'empat davant el Barcelona va ser "important per trencar la mala ratxa" de l'equip i ha exalçat el bon treball defensiu que va realitzar l'equip davant el conjunt blaugrana.

"Ens vam ajuntar molt, el Barça es va sentir incòmode i ens vam buidar. Defensivament vam estar molt forts i implicats; vam estar excel•lents en defensa. Potser ens va faltar generar una mica més de perill. Estàvem en un moment complicat i vaig pensar que era convenient endarrerir-nos una mica. L'important era sentir-se viu, estar junts i sortir amb un punt, que volem que ens faci més forts i afrontar el següent partit amb la il•lusió renovada", ha convingut.