dijous, 25 de març del 2010

EL CEL ES BLANC I BLAU


"El Cel és blanc-i-blau", el llibre que explica vivències íntimes i anècdotes del nostre desaparegut capità Dani Jarque, ha vist avui la llum, en la seva presentació davant dels mitjans de comunicació. A l'acte, que s'ha celebrat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, han estat presents a més dels escriptors, els periodistes Moisés Llorens i Bruno Alemany, el conseller August Newton, el conseller delegat Joan Collet, el director esportiu, Ramón Planes, l'entrenador del primer equip Mauricio Pochettino i el director de comunicació, Xavi Andreu. Tampoc no han volgut perdre-se'l els exfutbolistes i companys Martín Posse o Pedro Nieto. Per suposat, no han faltat tampoc el representant i portaveu de la família de Dani, Mágic Díaz, i Izaskun Arretxe, representant de l'editorial, Ara Llibres.

Els autors han volgut deixar clar que "el llibre no busca aconseguir la llàgrima; no és d'aquest estil. Les històries, malgrat la tragèdia que va suposar la seva mort, estan escrites des de l'afecte, i hi ha moments molt entranyables, com també divertits. Volíem que la gent recordi Jarque amb un somriure", en paraules de Bruno Alemany. La seva intenció, era clara, com ha explicat Moisès Llorens, "volíem fer un homenatge a Dani Jarque, deixar un llegat per al seu record, no quelcom que es quedés a una hemeroteca."

A l'acte, Joan Collet ha explicat que la presentació en societat del llibre es durà a terme el pròxim 16 d'abril, en un acte en el qual seran presents els seus companys, els seus familiars i els seus amics, que formarà part d'una jornada d'homenatges, amb la col·locació del mural amb els records que van deixar espontàniament els aficionats o la inauguració de la porta 21 en la seva memòria, entre d’altres sorpreses.