dimarts, 6 d’abril del 2010

UNA GRAN DIADA!!

Els components de la ciberpenya Pericosambwebs vàrem pensar que quina millor manera de celebrar la Setmana Santa que aprofitar-la per a commemorar el nostre 4t aniversari com a penya oficial.

I així ho vàrem fer el diumenge dia 4!!! A tal efecte vam triar el restaurant Masia Can Farell de Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental), on vint-i-dos comensals vam gaudir, i mai millor dit, d’un excel·lent dinar que va ser mereixedor dels elogis de tots els presents..

Ens van fer costat en aquest dinar de celebració del 4t aniversari, representants de les penyes següents: Blanes, Pericos de Vilassar, Perico Ferroviari, Manigua i Sarrià Nord. I en representacicó del club hi va assistir en Jaume Martínez, coordinador de relacions amb les penyes. També vàrem comptar amb la presència d’Alfred Puig, vicepresident de la Federació Catalana de Penyes.

A l’hora de les postres, el representant del club va fer entrega al nostre president, Xavi Cañellas, d’una placa commemorativa de l’acte i seguidament es va fer l’acostumat sorteig de productes de marxandatge obsequiats pel mateix club.

Un cop acabat el dinar els assistents ens vam desplaçar al centre social de la localitat on vam poder veure la transmissió televisiva del partit que el nostre primer equip va jugar i empatar al camp del Getafe.


Va ser, en resum, una diada plena d’al·licients que tots els presents i particularment els organitzadors
recordarem amb il·lusió i amb ganes de seguir treballant per a difondre el sentiment perico.

A partir d’ara mateix, ens posem a treballar de cara a la commemoració del 5è aniversari de la ciberpenya. Esperem comptar amb tots els que ens heu acompanyat en el dinar d’enguany i amb tots els que no he pogut venir aquest passat diumenge.