dimarts, 27 de juliol del 2010

Presentat institucionalment el Ciutat de Barcelona-Memorial Fernando Lara


Avui s'ha presentat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona la XXXVIª edició del Torneig Ciutat de Barcelona - XIV Memorial Fernando Lara. L'alcalde de la capital catalana, Jordi Hereu, ha exercit de mestre de cerimònies en un acte en què han participat el vicepresident del RCD Espanyol, Ramon Condal, i el Conseller Delegat de l'entitat, Joan Collet. Els consellers August Newton, Francesc Ciprés i Enrique Beltrán també han volgut ser presents en un dia tan especial pel RCD Espanyol i per a la ciutat de Barcelona.

El delegat d'esports, Pere Alcober, ha estat el primer en parlar i ha agraït que el club mantingui el nom del torneig malgrat jugar-se a Cornellà-El Prat. El vicepresident Ramon Condal ha agafat el testimoni i ha agraït a l'Ajuntament de Barcelona el tracte rebut en tot moment. "És un orgull portar el nom del trofeu que representa a la ciutat", ha assenyalat.

A més, Condal ha tingut un record per a l'expresident Manuel Meler. "Per quart any consecutiu trobem a faltar un gran senyor i gran president: Manuel Meler. Agraïm a la seva família que sigui aquí". Al seu discurs també ha tingut un record per un altre gran periquito: Dani Jarque. "Ens va deixar fa un any. Sempre ens representava i no ho oblidarem", ha afegit. El vicepresident de l'Espanyol tampoc no s'ha oblidat de Fernando Lara. "Va deixar-se l'ànima pel club", ha sentenciat.

"Podeu portar amb orgull i honor el nom del torneig de la ciutat. Per a nosaltres és un honor que després de 36 anys, continueu venint aquí cada estiu. L'Espanyol és un club centenari i formeu part de la història de la ciutat, però, sobretot, del present i del futur. Espero que el torneig sigui un èxit i sigui el preludi d'una gran temporada", ha assenyalat Hereu en el seu discurs.

L'alcalde, que ha elogiat el gran ambient que es viu en cada partit que es juga a l'estadi RCDE, ha deixat clar que aquest torneig reafirma "el vincle de l'Espanyol amb la ciutat de Barcelona" i ha afegit que l'Espanyol sempre serà "benvingut": "Vull agrair-vos el que feu per aquesta ciutat i aquest país".

La família de Manuel Meler, president que va fundar el torneig, no ha volgut perdre's l'esdeveniment. Josep Mateu, Javier Fernández i F. Javier Sáenz han acudit en representació de la Fundació Privada del RCD Espanyol, Juli Pardo i Ferran Martorell, en qualitat d'expresidents, Pedro Patón, per part de l'Agrupació de Veterans, i Araceli Pérez i Luis Domínguez han encapçalat la delegació de la Federació Catalana de Penyes del Espanyol.

El futbol base ha estat representat pel coordinador, Ferran Manresa, el tècnic del Juvenil A, Martín Posse, i sis jugadors de la plantilla: Pirulo, Clerc, Rubén, Gabi, Pau y Bonilla. El futbol femení ha tingut també la seva particular ambaixada: Lara, Alèxia i Sonia Matias.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes bones paraules però després cap personalitat de l'Ajuntament de BCN va acudir a KNY.