diumenge, 29 d’agost del 2010

3-1 Inici amb trempera

L’Espanyol ha iniciat la temporada amb molt bon peu (3-1), amb un triomf de justícia davant el Getafe de Míchel que durant la primera meitat s’ha mostrat molt sòlid però que finalment el conjunt de Mauricio Pochettino li ha guanyat la partida. Callejón, sense marcar però amb dues assistències, ha estat un dels jugadors més destacats. L’altre ha estat Daniel Osvaldo, que ha marcat dos dels tres gols blanc-i-blaus.


L’equip s’ha presentant a la seva afició en l’inici de la nova temporada aconseguit la primera victòria i deixat grans sensacions. Després d’uns minuts de tanteig entre els dos equips, l’Espanyol ha agafat el mànec del partit i ha començat a crear ocasions clares de gol. I en un contraatac, gràcies a la bona recuperació de Verdú al mig del camp, Callejón ha encarat la banda dreta en solitari i dins l’àrea li ha cedit la pilota a Osvaldo, que l’argentí no ha dubtat en ficar-la al fons de la xarxa.

A la segona meitat, el davanter argentí ha tornat a marcar aprofitant una errada de Miguel Torres al intentar rebutjar una pilota dins l’àrea, col•locant el 2-0 al marcador. Ernesto Galán, que ha debutat en aquesta primera jornada com jugador del primer equip de l’Espanyol a la Lliga, s’ha ficat en l’intent de rebutjar un centre de Manu del Moral el la pilota en la seva porteria. El gol en pròpia porta no ha minvat l’Espanyol, que ho ha continuat intentant.

En un contraatac, de nou Callejón s’ha emportat la pilota i dins l’àrea li ha tornat a deixar el gol en una safata a Dátolo, que s’ha estrenat com golejador amb la samarreta blanc-i-blava.