dimecres, 22 de setembre del 2010

El Valladolid, rival a la Copa del Rei



El RCD Espanyol s'enfrontarà al Reial Valladolid als setzens de final de la Copa de S.M. el Rei. El partit d'anada es disputarà el 27 d'octubre al Nou Estadi José Zorrilla i la tornada es jugarà el 10 de novembre a l'Estadi RCDE de Cornellà-El Prat. El sorteig s'ha celebrat a les 13h a la Ciutat de Futbol de Las Rozas.

El conjunt blanquivioleta va perdre la categoria la passada temporada. En aquests moments, ocupa la cinquena posició a la classificació després de guanyar tres dels primers quatre partits de lliga.

La temporada passada el conjunt blanc-i-blau va caure als setzens de final davant del Getafe. Al partit d'anada, el conjunt madrileny es va imposar per 2-0, mentre que el xoc de tornada va acabar amb empat a un gol.

Un cop conegut l’aparellament de Copa del Rei, Pochettino ha argumentat la voluntat de l’Espanyol d’arribar “el més lluny possible” en un torneig que il•lusiona especialment als seguidors blanc-i-blaus.

Pel que fa al rival d’aquesta eliminatòria, el tècnic ha assenyalat que el Valladolid “és un equip que s’ha organitzat i preparat per a l’ascens a Primera. Es tracta d’un conjunt que vol recuperar la categoria i això el fa especialment competitiu i fort. Segurament serà una eliminatòria dura”.

Pochettino, que ha subratllat que el bombo els ha aparellat amb “un dels rivals que més cara, més aspecte” té de tornar a Primera Divisió, també ha argumentat que “encara que tots tenim la il•lusió d’arribar el més lluny possible cal anar a poc a poc i pensar primer a fer un bon partit a Valladolid i passar aquesta primera eliminatòria”.