diumenge, 5 de setembre del 2010

L'Esmorzar Mariner, un èxit


No hi ha futbol, però la família espanyolista no descansa. 275 periquitos s'han reunit avui al carrer Torrent del Porxo,24 -seu de laPenya Pericos de Vilassar- per participar en la 10a edició de l’Esmorzar Mariner, una cita ineludible per a tots els aficionats blanc-i-blaus i que, en part, posa el punt i final a les principals reunions penyístiques de l'estiu.

Els assistents han gaudit d'un exquisit esmorzar en una jornada marcada pel bon ambient i la calor. Els aficionats han aprofitat per comentar les últimes novetats respecte al primer equip, intercanviar opinions i destacar el bon inici de lliga davant del Getafe.

Aquest esdeveniment, que sempre se celebra aprofitant l'aturada de lliga pels compromisos internacionals, serveix per fer les últimes valoracions després d'un estiu carregat de novetats.No ha faltat un record per al malaguanyat Dani Jarque i, a instàncies del president de la penya Perucios de Vilassar, Lluís Font, s'ha guardat un minut de silenci en la seva memòria.

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ha encapçalat la representació del club. Tampoc no han faltat el conseller delegat,Jon Collet, el vicepresident de l'entitat, Ramon Condal, i el consellerJoan Josep Bertomeu. El president de la Federació Catalana de Penyes del Espanyol, Alberto Ariza, i el diputat de Convergència i Unió, Josep Sánchez Llibre, han completat el cartell de personalitats. Diferents estaments del club s'han apropat a Vilassar per gaudir de l'acte.

El soci de la penya, Justo Ruiz, del restaurant Pa amb Tomàquet, ha estat l'encarregat de preparar el menú del copiós esmorzar, que ha constat de sardines a la brasa, musclos al vapor, marmitako de tonyina, gelat, begudes i cafè. El grup d'havaneres 'Març i Vent' ha amenitzat el matí.