diumenge, 12 de setembre del 2010

VILA-REAL-ESPANYOL

Primera sortida de la temporada. Primera llista a què torna De la Peña després de deu mesos sense competir. Primer comentari sobre els pocs punts que es van sumar l’any passat als desplaçaments i primeres respostes de Pochettino en què es reafirma que l’equip té “la mentalitat d’anar a guanyar cada partit que disputa”.

El cert és que les hores prèvies al partit amb el Vila-real han permès confirmar que el calvari de les lesions d'Iván de la Peña sembla oblidat i que el tècnic té plena confiança en una plantilla en què per entrar a l’equip titular caldrà superar una enorme competència.

“Iván De la Peña està entrenant bé en els últims 15 dies i està a disposició per viatjar. Després els minuts que pugui fer-ho, ja es veurà. Ha tingut una evolució molt bona i el més important és que ha pogut entrenar amb la mateixa intensitat que el grup”, comenta el tècnic, a la vegada que es nega a donar una sola pista sobre qui serà el porter titular i si Duscher i Sergio García tindran l’opció de debutar.

Possibles alineacions