dimarts, 26 d’octubre del 2010

COPA DEL REI

L'Espanyol mesura el seu bon moment a Zorrilla

El Espanyol, una piña La buena sintonía en el vestuario se traslada al campo
El Valladolid rebrà l'Espanyol en partit d'anada de setzens de final de la Copa del Rei amb un equip ple de suplents, als que el seu tècnic Antonio Gómez vol fer que se sentin importants.
Només tres dels titulars del passat partit contra el Girona, en què el Reial Valladolid va perdre per 2-0, han entrat en la convocatòria facilitada pel preparador madrileny: Antonio Barragán, César Arzo i Nauzet Alemany. "El partit de dissabte davant el Salamanca és important, però el de demà també. Els que estan sense jugar necessiten aquest estímul per a sentir-se importants. Si hem de jugar contra un Primera vol dir que fins ara hem fet les coses bé. És un partit important a nivell esportiu per al club. La Copa és molt bonica i un premi ", ha indicat Gómez.

L'Espanyol afronta l'eliminatòria amb la intenció de reeditar el triomf en un torneig que ja va guanyar en els anys 1929, 1940, 2000 i 2006, per la qual cosa s'ha convertit en un dels màxims objectius i il.lusions tant del club català com de la afició 'perica'.
L'entrenador blanc i blau, Mauricio Pochettino, no tira la Copa del Rei i per això pot presentar un equip de garanties al José Zorrilla. A més, l'Espanyol arriba amb la moral pels núvols després de guanyar la setmana passada a Cornellà al Llevant i consolidar-se en la zona europea de la classificació de Primera.
L'onze presenta diverses incògnites però sembla clar, a priori, que Cristian Álvarez seguirà a la porteria. En defensa, Pochettino podria donar entrada a Javi López i Dídac en els laterals i mantenir els centrals Forlín i Víctor García per no fer tants canvis de cop a la muralla blanc i blau i mantenir la seguretat enrere.
En el doble pivot, el tècnic 'periquito' podria apostar per Javi Márquez i Baena, que tornaria a l'onze després ser operat del menisc intern del genoll esquerre l'abril passat. Pochettino no sol renunciar a la seva filosofia futbolística i mantindrà el bon joc, el futbol directe, el toc i la possessió de la pilota.
En atac, el jove davanter Álvaro Vázquez apunta a titular. També Luis García, que no va jugar contra el Llevant per acumulació de grogues i arribarà fresc al partit a Valladolid. Callejón, per la seva banda, podria tenir descans ja que, tot i que està en un bon moment, ho ha jugat pràcticament tot fins ara.