diumenge, 17 d’octubre del 2010

Pochettino ambiciós


El tècnic confia en “trencar les estadístiques” i diu que “volem manar al camp” per tenir
opcions de guanyar
Mauricio Pochettino recela del Mallorca, però es mostra confiat. Sap que enfront tindrà a un bon equip, amb molta fortalesa al seu estadi, però espera que, per damunt de tot, l’Espanyol mantingui la bona línia de joc -i que millori en l’encert - que ha mostrat en aquest inici de Lliga lluny de Barcelona, encara que no s’hagi traduït en punts fins al moment.
El tècnic blanc-i-blau, que no podrà comptar encara amb Kameni, Iván Alonso i Iván de la Peña, assegura que el terreny mallorquí “és un bon escenari per poder aconseguir un resultat positiu diumenge” i reitera que aquesta pausa en la Lliga li ha permès “corregir i millorar coses de l’equip”.
Pochettino insisteix que els resultats fora de casa han estat esquius fins ara per diferents motius “en què vull redundar”, però recorda que “ens ha faltat una mica de fortuna perquè, deixant de banda el partit del Bernabéu, tant a Vila-real com a Sant Sebastià, el jugador més destacat sempre va ser el porter rival. Per això dic que si en els primers minuts al Madrigal haguéssim encertat ara estaríem parlant d’un altre resultat i tot hauria canviat. De totes maneres, esperem que demà sigui un camp propici perquè tinguem aquest encert que no hem tingut altres vegades”.

Llista de convocats:

La pausa que ha fet la Lliga d’aquests dies ha possibilitat que el tècnic blanc-i-blau hagi pogut recuperar Dátolo i Sergio García, que tornen a la convocatòria, i li ha permès moure fitxa perquè altres futbolistes com Molina i David López es reincorporin al filial. Curiosament, l’aportació del B es completa amb el porter Dinu i el central Raúl Rodríguez.
Els 19 jugadors convocats per Pochettino per al partit d'aquest diumenge a Mallorca són: Chica, David García, J. Marquez, Dídac, Víctor Ruiz, Baena, Callejón, Luis García, Verdú, Javi Lopez, Osvaldo, Forlín, S. García, Duscher, Dátolo, Cristian Álvarez, Dinu, Álvaro i Raúl Rodríguez.
L’equip viatjarà aquesta mateixa tarda cap a Palma i tornarà immediatament després del partit. Dilluns la plantilla gaudirà d’una jornada de descans i tornarà als entrenaments dimarts, a partir de les 10.30 hores, a la Ciutat Esportiva.