dissabte, 27 de novembre del 2010

Duel de Champions a Madrid



Aquesta nit, i davant de tot Espanya, ja que el partit és en obert, comença la veritable Lliga de l'Espanyol. Una Lliga que afortunadament ja no és per mantenir la categoria, no, ara la lluita és per la Champions, per mantenir la posició de privilegi que els blanc i blaus han aconseguit després de 12 jornades. I l'han aconseguit, no ens enganyem, gràcies a haver-se fet molt forts a Cornellà, on no s'ha escapat cap punt. Ara toca fer un pas endavant, toca donar un braç en un dels feus més complicats de la Lliga i davant d'un gran, l'Atlètic de Madrid.
La defensa de la Champions comença en un estadi on la temporada passada a l'Espanyol li van ficar quatre. Un altre motiu per canviar una història que alguna cosa haurà començat ja a canviar quan, després de 12 jornades, l'Espanyol està per sobre de l'Atlètic a la taula ... i això que els matalassers estan en un bon moment. Dos punts separen blanc i blaus de rojiblancos, de manera que fins l'empat podria valer. Però aquest equip ha de ser ambiciós i buscar una victòria de prestigi que significaria donar un cop damunt la taula i dir-los a tots que l'Espanyol hi és, instal.lat a la elit, i sense intenció de baixar. I és que fins i tot podria donar el cas que els de Pochettino acabessin la nit en tercera posició, sí, la que dóna accés directe a la Champions sense prèvies ni res. Per a això, el Saragossa hauria derrotar el Vila-real en la trobada que es juga a les sis de la tarda.
Una cosa sí ja està clara, que Pochettino confia en els homes que estan donant la talla en les últimes jornades i que no té presses perquè entrin els futbolistes que han estat en dubte per motius físics. Així s'explica que hagi repetit convocatòria i no hagi escrit a la llista els noms de David García i Duscher, que estan totalment recuperats, ni el de Víctor Ruiz, encara que en el cas ahir va ser el primer dia que es va entrenar amb el grup. Ho va fer també Cor, però el de Banyoles segueix sense comptar per al tècnic, mateixa situació que la d'Iván Alonso, imprescindible quan va arribar i que ahir es va quedar fora dels 18 elegits per segona setmana consecutiva.


POSSIBLES ALINEACIONS