dimecres, 3 de novembre del 2010

La Manigua ja té el seu llibre




Jordi Llopis, actual vicepresident de la Gran Penya Espanyolista i expresident d'aquesta ambaixada perica durant vuit anys, i Sergio Fidalgo, periodista i editor, ha presentat després de l'entrenament del primer equip el llibre "GPE Manigua, el reforç d'un sentiment", la primera obra dedicada íntegrament a una penya del RCD Espanyol.

“Aquesta és una col•lecció nova de llibres que edita 23 perico. Aquest és el primer número de la sèrie Lluitadors pericos. El llibre l’ha escrit Jordi Llopis que va ser el seu president durant molts anys. Per a mi és un honor perquè és la penya més emblemàtica i lluitadora. Estic molt content que inauguri la col•lecció", ha assenyalat Fidalgo.

Per la seva part, Jordi Llopis ha assegurat que se sent molt satisfet d'haver escrit aquest llibre. "Em sento molt honrat. Sóc testimoni de 36 dels 55 anys d'història d'aquesta penya. Espero que la gent es diverteixi tant com jo ho he fet recollint totes les dades", ha comentat.



En aquest llibre Llopis narra les peripècies de la penya per aconseguir que el fundador de l'Espanyol, Àngel Rodríguez, tingués una plaça a la ciutat comtal així com totes les accions que s'han dut a terme en defensa del sentiment blanc-i-blau. A les pàgines d'aquest text també es repassa la història d'una de les entitats amb més importància de l'entorn perico, amb cinquanta-cinc anys d'activisme espanyolista i trenta-cinc temporades apostant pel futbol base. La Manigua ha aconseguit en els seus 55 anys ser un dels referents de l'afició.Aquest divendres es presentarà al local de la GPE Manigua (Rosselló, 501. 1er 4a.). el llibre per a tots aquells socis i simpatitzants que estiguin interessats en adquirir-lo. Començarà a les 20:00 h i comptarà amb la participació de Jordi Llopis, Dani Bosch (president GPE Manigua), Sergi Fidalgo (director '23 perico'), Alberto Ariza (president de Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol) i Araceli Pérez (presidenta d'Els Incansables) i un representant del club per confirmar.

Els interessats en adquirir aquest llibre poden comprar-lo a les principals llibreries de Barcelona (El Corte Inglés, Bertrand, Catalònia, etc.) i també al local de la Manigua (Rosselló, 501, 1º 4. Tel. 933 406 449) els dilluns de 19.30 a 21 i els dissabtes d'11.30 a 13 h. Per a comandes n'hi ha prou amb enviar un correu a 23perico@gmail.com.