diumenge, 14 de novembre del 2010

La XIII Gala de Penyes de la FCPE, un èxit

Les penyes del RCD Espanyol han viscut avui una nit màgica i inoblidable. L'Hotel Hesperia Tower ha acollit la XIII Gala de la Federació Catalana de Penyes del RCDE, una cita ineludible per a aquests patidors seguidors que tant treballen per fer més gran aquest club. Més de 400 persones d'unes 90 penyes han participat en aquest acte entranyable en què ha regnat un excel lent ambient.


A la Gala hi ha hagut una representació de tots els estaments del club, encapçalada pel president periquito, Daniel Sánchez Llibre. A més, han assistit els consellers Ramon Condal, Josep Ramió, Fernando Molinos i Enrique Beltrán, el conseller delegat Joan Collet, els presidents de l'Agrupació de Veterans i de l'APMAE, Rafa Marañón i Ramon Rius, respectivament, i Lorena Ferrara en representació de la Fundació Privada del RCDE. Tampoc s'han volgut perdre la gran gala el diputat de CiU i germà del nostre president, Josep Sánchez Llibre, i els ex consellers Anna M. Fusté i Antonio Martín.
La Gala ha estat amena i divertida gràcies a les sorpreses preparades pels organitzadors. El saxofinista Pep Poblet ha amenitzat la vetllada amb el seu art habitual. Delectar als comensals amb 'Glòria Als Herois' i amb l'Himne de l'Espanyol. Però hi ha hagut més. Els integrants del programa Crackòvia de TV3 han gravat diversos vídeos. Els dobles de Sergio García, Dani Osvaldo, Mauricio Pochettino i el blaugrana Andrés Iniesta han saludat els penyistes, que no han pogut evitar les rialles.


La gala ha estat conduïda pel director de Màrqueting Social i Nous Projectes del RCDE, Xavier Giménez i el lliurament de guardons l'ha realitzat Francesc Via, director i presentador del Pericosonline TV, auxiliat pel personatge del programa 'El Senyor del Puro'.
Un altre Xavier Giménez, humorista que imita a Daniel Sánchez Llibre al programa Crakòvia de TV3, ha col.laborat en la gala amb una petita i afectuosa imitació del president blanc i blau.

Com és tradicional, la junta directiva de la FCPE que presideix Alberto Ariza ha fet lliurament de diferents guardons a les personalitats més destacades del món espanyolista. El premi al millor jugador 'Dani Jarque' de la temporada 2009-2010 ha estat per Javi Márquez i ha estat recollit pels seus pares. Jordi Amat, representat pel seu germà, s'ha endut el premi a la projecció esportiva, patrocinat per Conservas Dani, mentre que el premi al futbol base, patrocinat pel restaurant Passa Tapes, ha estat per a Álvaro Vázquez.


També ha assistit a la Gala el jugador del primer equip David García, que ha parlat en nom de la plantilla agraint el suport que sempre reben per part dels aficionats. S'ha aprofitat per recordar l'emotiu acte que va tenir lloc el passat dijous a l'Estadi RCDE en què Andrés Iniesta, jugador del FC Barcelona, va fer lliurament a l'Espanyol de la samarreta interior que portava quan va marcar el gol que va fer a Espanya campiona del Mundial . S'han ensenyat als assistents les imatges de l'acte i David García ha mostrat als comensals aquesta samarreta.
El premi a la difusió del sentiment blanc i blau, patrocinat per l'Espai Memorial, ha estat atorgat en aquesta edició a Nacho Julià, el guardó dels Veterans, esponsoritzat per DB Schenker Spain-Tir, ha estat per a Jordi Lardín, Pericosonline s'ha portat el premi al millor mitjà de comunicació, patrocinat per Microflux, i Verónica Boquete, s'ha endut el premi del futbol femení patrocinat per Li-Ning.
A la Gala s'ha respirat un enorme optimisme per la bona classificació de l'equip i els penyistes han desitjat que el conjunt blanc i blau es mantingui en els llocs de privilegi durant tota la temporada. Els assistents han gaudit d'una nit entranyable i màgica amb el RCD Espanyol com a gran protagonista.