divendres, 5 de novembre del 2010

TORNA OSVALDO


Mauricio Pochettino podrà comptar aquest cap de setmana amb Osvaldo, una vegada complerta la seva sanció, i Javi Márquez, superades les seves molèsties al primer dit del peu esquerre, mentre que perd per a aquest partit, per problemes físics, a Chica, Dátolo i Duscher, que van estar a La Corunya el passat diumenge.


Jesús Dátolo i Ferran Corominas es perdran el partit d'aquest diumenge davant el Màlaga. El migcampista argentí s'ha ressentit durant l'entrenament d'aquest matí d'un quist sinovial situat a l'articulació tibioperonea de la cama esquerra. Els serveis mèdics del club han recomanat que descansi aquest cap de setmana i tot apunta que dilluns ja podria reincorporar-se als entrenaments amb l'equip.

D'altra banda, Coro ha estat sotmès a una exploració complementària després que acabés l'entrenament amb una forta contusió al peu dret. Les proves descarten una lesió òssia encara que es tracta d'una zona molt dolorosa i caldrà esperar a veure la seva evolució durant les properes hores, cosa que el converteix en dubte per al partit de Copa de dimarts davant el Valladolid.


Els 18 jugadors escollits pel tècnic blanc-i-blau són: Kameni, David García, Javi Márquez, Dídac, Víctor Ruiz, Baena, Callejón, Luis García, Verdú, Javi López, Osvaldo, Forlín, Sergio García, Iván Alonso, Cristian Álvarez, Amat, Álvaro i Molina. 

Els futbolistes quedaran concentrats aquesta mateixa nit i tornaran als entrenaments diumenge vinent a les 11 hores a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.