dijous, 13 de març del 2008

Comunicat de la FCPE


La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol vol manifestar la seva indignació envers l’actitud, del tot inadmissible en una televisió pública, del presentador del programa de Televisió de Catalunya “Els matins de TV3”, Josep Cuní.

El motiu és que aquest matí, sense aportar cap dada contrastada, s’ha permès el luxe de dir que hi havia controvèrsia entre la societat catalana a l’hora de valorar els mèrits del nostre jugador Raúl Tamudo per aspirar a ser el Català del Any. I que no s’entenia,segons alguns, que fos un dels finalistes al no parlar el català i, a més, ha afegit que no es veia bé que un jugador de l’Espanyol pogués optar a aquest premi.

Les seves paraules no han anat acompanyades de cap resultat d’enquesta o consulta als oients sinó que simplement s’ha amagat parlant en tercera persona quan ningú, públicament fins ara, ha recolzat les declaracions de Josep Cuní i fa moltes setmanes que dura l’elecció del premi.

La FCPE vol agrair a l’afició de l’Espanyol el suport que està donant al jugador que, en contra d’aquestes actituds sectàries en un televisió pública, es dedica a continuar votant per un futbolista exemplar en la seva funció social i esportiva.

D’altra banda volem també agrair la bona acollida de gran part de la societat catalana a la iniciativa popular que ha provocat que Tamudo continuï sent un dels finalistes i que aquesta tarda torni a estar entre els 3 primers.

Això posa de manifest que la filosofia de club que té el RCD Espanyol no és tant minoritària com actituds com la del Sr.Cuní probablement voldrien.