dissabte, 10 de juliol del 2010

Es presenta la nova Samarreta Edició Limitada 1900


L'Espanyol ha presentat la nova samarreta d'edició limitada que LI-NING ha preparat per a la pretemporada. Es tracta d'una peça molt especial que ha vist la llum en un acte que ha tingut lloc a la sala de premsa de l'Estadi RCDE, i al qual no han faltat el conseller August Newton, l'entrenador Mauricio Pochettino, el capità del primer equip, Iván de la Peña, o el director de Màrqueting, Raúl Ciprés i el director de Màrqueting Social i Nous Projectes, Xavi Giménez.

La nova samarreta, a més d'un disseny espectacular que crida l'atenció per la seva clara identitat i la seva elegància, compta amb unes millores tècniques introduïdes pel nou patrocinador tècnic blanc-i-blau. I és que Li-Ning, aprofitant que la seva primera samarreta de l'Espanyol commemora els nostres 110 anys d'història, ha reparat en tots els detalls perquè aquesta sigui una peça inoblidable.

Aquesta samarreta forma part d'una edició limitada de 1900 unitats (la mateixa xifra que el nostre any de naixement), i que es posarà en venda a partir d'aquest dilluns 12 de juliol en les RCDEstil Shop, la Tenda de l'Espanyolista de Lloret de Mar i a les 20 noves botigues amb distintiu Tienda Oficial RCDE que s’han posat en marxa a tot Catalunya com a part del projecte diferencial amb Li-Ning.