dimecres, 10 de novembre del 2010

COPA DEL REI
1-1
 A VUITENS

L' Espanyol va sentenciar l' eliminatòria a Cornellà-El Prat amb un gol d' Osvado, després de que Calle fallés un penal al minut 10 de partit.

El Valladolid va poder posar emocionant l'eliminatòria al minut 10 amb un penal de Forlín, que va tocar la pilota amb la mà. Carrer ser l'encarregat de llançar-lo, a l'estil Panenka, però Cristian Álvarez va aturar el tret sense cap tipus de dificultat. Va ser l'oportunitat més clara que va tenir el conjunt vallisoletà a la primera part.

Després del descans, el duel es va posar encara més de cara per l'Espanyol, que ja es veia a vuitens de la Copa L'àrbitre va expulsar Jofre amb vermella directa per una agressió sobre Javi López al centre del camp. Poc després, el tècnic del Valladolid Antonio Gómez també es va anar a la grada per protestar.

El club català dominava de forma còmoda i clara.Els davanters de Mauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, creaven perill constant sobre la defensa del Valladolid, mentre que el rival amb prou feines trobava la ruta cap a l'àrea de Cristian Álvarez. Poc ritme a Cornellà-El Prat.
Però Osvaldo va animar la festa. Després d'una jugada individual en la que va deixar assegut a dos defenses i vas posar el 1-0 en el minut 67. Barragán va marcar un penal en el 76, però no va servir de res per al Valladolid. L'Espanyol ho va seguir intentant i no va donar opció a res més al seu estadi, que va aplaudir la classificació a vuitens de la Copa.