dijous, 7 de juliol del 2011

Presentades les noves equipacions



Aquest dijous ha tingut lloc la presentació de les noves equipacions del RCD Espanyol a Cornellà-El Prat. Álvaro Vázquez, Ernesto Galán, Débora García, Alberto Román, porter de l’Infantil A, i Fode, jugador aleví, han lluït la nova col•lecció per a la temporada 2011-2012: primera equipació, segona equipació, equipació de porter, roba d'entrenament i polo de passeig.

Per part de Li-Ning, patrocinador tècnic del RCDE, ha assistit a l'acte Raúl de Pablo, director general de Li-Ning a Espanya, iChema Pajares. Per part de l'Espanyol, ha assistit August Newton, conseller responsable de l'Àrea d'Expansió, Joan Collet, conseller delegat del Club, i representants de totes les àrees de l'entitat.

August Newton ha assenyalat que les noves equipacions incorporen símbols del club “com el nostre escut, la Força d’un Sentiment o la creu de Sant Jordi” i ha afegit que “la barreja d'elements vintage i moderns li concedeix una imatge molt atractiva”. Així mateix, Newton ha apuntat que “aquestes són les samarretes de tots els nostres equips”.

D’altra banda, Raúl de Pablo ha comentat que l'empresa xinesa se sent “orgullosa” de ser part de l'Espanyol i ha indicat que en aquest segon any “es donarà un salt de qualitat no només en les peces de roba”. De Pablo ha recordat que ha hi ha 80 punts de venda que en els propers dies comptaran amb tota la col•lecció.“Esperem aconseguir molts èxits no només amb el primer equip sinó amb tots els equips de la base i el femení”, ha manifestat.

Fabricada amb tecnologia Li-Ning 2.0, la samarreta del RCDE per a la temporada 2011-2012 combina diferents qualitats de teixits que ajuden a optimitzar la transpiració:

- La part frontal incorpora la tecnologia ATDry, un teixit desenvolupat tecnològicament a partir de micro-fibres que filtren la transpiració cap a l'exterior lluny del cos i que doten al futbolista de màxima comoditat.

- L'esquena està fabricada amb Micromesh ATCool que facilita la transpiració i millora el microclima de l'usuari ajudant a millorar el rendiment en general.

- Les samarretes també incorporen protecció anti-bacteriana que intensifica la higiene dels esportistes i forma part del nou concepte de teles funcionals.


A més, les samarretes per a la temporada 2011-2012 incorporen diversos detalls que atorguen a la peça de roba identitat: 

- El tapacostures inclou la llegenda de "la força d’un sentiment"
- A la part superior de l'esquena es pot veure la Creu de Sant Jordi, element que ve acompanyant l'equip des de fa ja molts anys
- Els laterals de la samarreta incorporen la imatge del perico, símbol associat històricament al RCDE, i un gofrado amb la tecnologia utilitzada en el desenvolupament de la samarreta.