dilluns, 3 de gener del 2011

Una derrota injusta


L'Espanyol no va poder començar l'any 2011 amb un bon resultat. És més, en l'últim minut del partit es va escapar un punt de la manera més dolorosa amb un gol en clar fora de joc de Mata. Tal com va succeir l'any passat, l'Espanyol va perdre d'una manera cruel després de completar un bon partit.


“Ens anem amb cara de ximples, perquè ens ha passat el mateix que l'any passat, però aquest any ha estat amb una derrota il•legal”, explica Chica. En un sentit similar s'ha expressat Luis García, que no va poder ocultar el seu malestar per la decisió de l'àrbitre González González: “Aquest és un cop dur, però no per joc sinó per com ha estat la derrota”

Dátolo, que va sortir en el segon temps en substitució de Javi Márquez, assenyala que la derrota va ser “injusta” i que l'equip no va merèixer perdre. “Hem de treballar i analitzar tant el que hem fet malament com el que hem fet bé per no cometre aquests errors i puguem tornar a sumar de tres en tres en el proper partit a casa”.

La plantilla, en qualsevol cas, sap que no hi ha temps per a més lamentacions i que ha de concentrar-se en el partit de Copa del Rei enfront de l'Atlètic de Madrid. “Sigui com sigui, això ja ha és història i cal mirar el partit davant l'Atlètic”, sentència Chica.



L'equip se centra en la Copa


La plantilla blanc-i-blau tornarà a entrenar-se demà a partir de les 10.30h a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs. El tècnic espanyolista, Maurici Pochettino, començarà a preparar el partit d'aquest dijous davant l'Atlètic de Madrid, corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei. El conjunt perico ha de remuntar l'1-0 de l'anada per passar a la següent eliminatòria.

Pochettino està pendent de l'estat de Javi López, que ha millorat notablement de les seves molèsties, i de Dani Osvaldo, que no va poder completar el partit davant el València per culpa d'una lesió al genoll esquerre. Tampoc recupera a Víctor Ruiz, que va ser expulsat en el matx d'anada de la Copa jugat a Madrid, per la qual cosa el dijous complirà el partit de sanció.