dilluns, 23 de juny del 2008

El Forum obert passa a ser privat


Amics del forum Pericosambwebs:
La majoria dels que esteu enregistrats veu rebre no fa massa un mail on us explicavem com estava la situació del nostre/vostre forum.
Us comentavem que degut a la desagradable i reiterada intromissió de certs persontages que només busquen reventar aquest espai estavem meditant seriosament la possibilitat de fer-lo privat.
Doncs bé, després dels darrers "atacs" indiscriminats l´administració del forum ha decidit que aquest moment ha arrivat.
A partir d´ara us farà falta una contrasenya per poder accedir al forum de Pericosambwebs. Mai hem sigut partidaris de pendre aquesta decisió, ja que sempre hem considerat que aquesta ha de ser una página oberta a tothom que senti els colors blanc i blaus, pero creiem que només aixi podrem recuperar l´autentic esperit del forum, que no es altre que poder debatre envers qualsevol tema que afecti al RCD Espanyol amb l´unica condició de fer-ho amb respecte.
Disposem de un llistat amb tots aquells que en el seu dia us veu enregistar, amb el vostre mail i la contrasenya que ens veu facilitar.
Si voleu entrar en el forum i formar part d´un lloc 100% perico ens haureu d´enviar un mail al nostre correu, pericosambwebs@yahoo.es i enviar-nos la vostra contrasenya junt amb el vostre nick habitual.

Per aquells que no estigueu enregistrats ens heu de solicitar la contrasenya d´entrada via mail. Us demanarem unes dades i un cop les tinguem us hi donarem accés.

Sentim molt pendre aquesta mesura, pero som del parer que més val que siguem poquets pero benavinguts.

Gracies.
Administrador de Pericosambwebs