dilluns, 18 d’agost del 2008

COMUNICAT OFICIAL DE LA CIBERPENYA PERICOSAMBWEBS




Forum pericosambwebs.

Amics pericos:
Us volem comunicar que el proper dia 23 d´agost, el forum d´internet Pericosambwebs tornarà a ser obert.
El forum portava obert desde fa ben bé tres anys, i quasi tots els que opinem i hi entrem amb asiduitat ens coneixem personalment. Durant aquest temps hem organitzat alguns dinars, i recentment vam decidir constituir-nos com una Penya més del RCD Espanyol, afiliats a la FCPE,i amb aquest motiu vam celebrar-ho amb un àpat la inauguració de la nostra Penya, tot i que en aquest cas la nostra denominació es de Ciberpenya.
El nostre espèrit sempre ha sigut el de fomentar l´espanyolisme, amb un espai on debatre i opinar sobre el nostre club, pero en els darrers mesos hem vingut patint una serie d´atacs per part de gent que ens boicotejava reiteradament i que va arrivar a fer insostenible el manteniment del forum en obert.
Aquesta situació ens va portar a pendre la decisió de tancar el forum temporalment, temps en el qüal unicament hem permés l´accés amb una contrasenya que només donavem als socis de la Ciberpenya i altres usuaris de confiança.
Creiem, però, que el forum ha de ser obert a tothom que hi vulgui participar, opinar o debatre sobre el nostre club, acceptant, aixó sí, l´unica condició que demanem: respecte.

Així doncs, esperem que a partir del proper dia 23 d´agost puguem debatre amb el bon rotllo de sempre i us convidem a participar en el nostre forum.
Podeu fer-ho per la pàgina de la Ciberpenya www.pericosambwebs.blogspot.com clicant a on diu forum, directament a www.pericosambwebs.net o a través de la pàgina web del BIB, www.diariobib.com, del que som forum oficial.

Gracies a tots i fins aviat!!