dijous, 23 de desembre del 2010


Joan Collet: el que es fa amb l´Espanyol a Catalunya es un "apartheid"

El conseller delegat ha criticat amb duresa el tractament mediàtic que rep el RCD Espanyol a Catalunya


"El que s'està fent amb l'Espanyol és un 'apartheid', molt més dolent del que es feia abans. Abans es criticava el centralisme amb el Reial Madrid, que realment existia, però el que passa a Catalunya entre el Barcelona i el Espanyol és molt pitjor que el que succeïa llavors ", va manifestar el dirigent blanc i blau en el tradicional dinar de Nadal amb els periodistes que cobreixen l'actualitat de l'equip, a Cornellà-el Prat.

El jugador Luis García i l'entrenador Mauricio Pochettino ja es van mostrar molestos pel tracte que, al seu entendre, alguns mitjans van donar després del derbi. "El club està amb ells. Quan sortim del cercle de premsa que segueix el dia el dia ens veiem menyspreats i això com a club històric i de Barcelona no ho podem permetre", va dir Collet.

"Som de Catalunya i de Barcelona, igual que l'altre equip de la ciutat. Hi ha hagut alguns titulars que han fet mal. Sembla mentida la poca memòria que tenim després de criticar durant tants anys el centralisme amb el Reial Madrid", ha afegit.