dissabte, 11 de desembre del 2010

Pochettino: "L'Athletic no és només Fernando Llorente"



Mauricio Pochettino, entrenador del RCD Espanyol, ha destacat les virtuts de l'Athletic de Bilbao per sobre de la importància de Fernando Llorente, la seva referència ofensiva amb nou gols, i ha assegurat que tornar amb els tres punts suposarà un esforç enorme per als blanc i blaus.
"Estem parlant de Llorente, un campió del món. Tots el miren en atac, però a més d'ell hem de centrar també en la resta. L'Athletic no és només Llorente, és un equip agressiu, intens i serà un duel en el qual necessitarem un gran malbaratament d'energia ", ha apuntat aquest matí l'entrenador blanc i blau.



Verdú, Dátolo i David López entren a la llista

La llista de convocats de Mauricio Pochettino, entrenador del RCD Espanyol, per al partit de demà a San Mamés contra l'Athletic de Bilbao presenta les novetats de Verdú, Dátolo i David López i les baixes, respecte a l'anterior, de Javi Márquez, Baena i Rui Fonte.


El migcampista Joan Verdú no va poder jugar davant l'Sporting de Gijón per acumulació de grogues, mentre que Dátolo estava a l'Argentina gestionant el permís de residència. David López, del filial, entra en els plans de Pochettino per reforçar l'eix de la defensa i també, si l'entrenador ho creu oportú, el migcampista.

Els migcampistes Javi Márquez i Baena, per la seva banda, no podran jugar davant l'Athletic de Bilbao per sanció. L'entrenador blanc i blau haurà de reorganitzar la seva doble pivot de cara al partit de demà a San Mamés. Finalment, el davanter del filial Rui Fonte cau la convocatòria per decisió tècnica.

La convocatòria, de 18 futbolistes, la completen Kameni, Chica, David García, Dídac, Víctor Ruiz, Callejón, Luis García, Verdú, Osvaldo, Forlín, Sergio García, Duscher, Dátolo, Iván Alonso, Cristian Álvarez, Amat, Álvaro i David López.