dimecres, 5 de gener del 2011

A BUSCAR LA REMUNTADA!!!

Espanyol i Atlètic de Madrid lluitaran a Cornellà-El Prat per la classificació per quarts de final de la Copa del Rei. Els matalassers haurán de defensar la renda obtinguda en l'anada (1-0) gràcies a un gol de penal de Simao.
Només han passat dues setmanes des d'aquell partit però ni el portuguès, ni Camacho ni Asenjo estan ja en les files d'un Atlètic canviant i inestable. En el mercat hivernal ha arribat Elías, però el brasiler haurà d'esperar per debutar. El duel de tornada entre periquitos i matalassers estarà condicionat per la baixa dels 'killers' dels dos equips.
Tant Osvaldo, amb una inflamació al genoll esquerre, com Forlán, amb un esquinç de tobilo es perdran el partit per lesió. Les absències de l'argentí i l'uruguaià seran cobertes per dues puntes suplents que intentaran reivindicar-se.
Álvaro Vázquez acompanyarà José Calllejón, mentre que Diego Costa serà el soci del 'Kun' Agüero. Reis, expulsat en el partit d'anada, serà un altre dels jugadors a tenir en compte en l'atac matalasser. L'objectiu serà marcar un gol a Cristian Álvarez, substitut de Kameni a la Copa


THIS IS CORNELLA!!
Pochettino tractarà de buscar la remuntada sense encaixar gols amb la baixa per sanció de Víctor Ruiz, que també va ser expulsat en l'anada però per doble groga. Forlín i Amat seran els centrals, amb Chica i Didac en els laterals. Per davant, Javi Márquez podria estar acompanyat per Duscher en el doble pivot. Al mig del camp visitant és baixa per lesió Tiago, per la qual cosa Quique haurà de triar entre Raúl García o Mario Suárez per acompanyar Assunçao. A la defensa, Domínguez ja està recuperat i acompanyarà Ujfalusi, Perea i Filipe Luis.

Els madrilenys s'aferren a la Copa del Rei per tractar de salvar una temporada decebedora fins al moment, mentre que els catalans intentaran superar la seva mala ratxa de resultats amb un triomf que permeti somiar a la seva afició amb fer alguna cosa gran en el torneig del KO.