dilluns, 10 de gener del 2011

Golejada històrica


L'Espanyol aconsegueix per primera vegada
quatre gols a l'Estadi RCDE



Per primera vegada des de la inauguració de l'Estadi RCDE l'Espanyol va aconseguir marcar quatre gols en un mateix partit. La victòria davant el R. Zaragoza per 4-0 és històrica i s'ha convertit en la major golejada del conjunt blanc-i-blau en el seu camp. Osvaldo, Luis García, Álvaro i Sergio García van ser els autors dels gols espanyolistes. Fins al diumenge, les victòries més àmplies havien estat dos 3-0 davant l'Atlètico de Madrid la passada temporada i contra l'Hèrcules aquesta campanya.

L'última vegada que l'Espanyol va aconseguir idèntic resultat va ser el 22 de maig de 1999. L'equip dirigit per Miguel Ángel Bríndisi es va imposar per 4-0 al Salamanca gràcies als gols de Tamudo (2), De Lucas i Benítez. Han passat gairebé 12 anys. En la campanya 2005-06, el conjunt blanc-i-blau va derrotar al Sevilla per 5-0 amb un hat-trick de Luis García. Zabaleta i Fredson van completar el triomf.

La trajectòria de l'Espanyol en l'Estadi RCDE és espectacular aquesta temporada. Els blanc-i-blaus han guanyat vuit dels nou partits disputats amb un balanç de 17 gols a favor i 7 en contra. Només el Reial Madrid, que ha guanyat els nou partits disputats, i el Vila-real, que ha sumat vuit triomfs i un empat, sumen més punts que els espanyolistes a casa.



Fitxa tècnica:

RCD Espanyol: Kameni, Chica, J.Márquez (S.S.García, min.14), Dídac, Víctor Ruiz, Raúl Baena, Callejón, Luis Gracía, J.Verdú (Duscher, min.80), Osvaldo (Álvaro, min.28) i Amat.

Real Zaragoza: Leo Franco, Diogo, Paredes, Edmilson (Bertolo, min.46), Lanzaro, Jorge López (Pinter, min.46), Ander, Sinama P. (Braulio, min.68), Gabi, Lafita i Jarosik.

Àrbitre: César Muñiz Fernández (C. Asturià). Per part de l'Espanyol, ensenya targeta a Amat (min.19), Chica (min.51). Per part del R.Zaragoza, a Diogo (min.48), Sinama P. (min.50), Gabi (min.50), Pinter (min.52), Ander (min.69).

Gols: 1-0, Osvaldo (min.7); 2-0, Luis García (min.29); 3-0, Álvaro (min.33); 4-0, Sergio García (min.86).

Incidències: 26.910 espectadors. Es guarda un minut de silenci per la defunció de l'exjugador blanc-i-blau Josep Artigas i l'exentrenador del futbol base Ángel Pedraza.