diumenge, 3 de juliol del 2011

Comunicat de la FCPE



La FCPE ha fet arribar una carta al Sr.Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, després de les seves paraules en un documental sobre la seva persona:

Excel•lentíssim Senyor,

En nom de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona, que tinc l'honor de presidir, vull comunicar-li el següent.

Una vegada escoltades les seves paraules, que han quedat reflectides en un documental sobre la seva persona, on menyspreava tota la massa social del RCD Espanyol al reconèixer com a desgràcia el fet de tenir un gendre aficionat a l’Espanyol.

Unes paraules que dites per qualsevol persona ja són del tot reprovables, però que en veu d'un servidor públic, Regidor de l'Ajuntament de Barcelona, candidat a l'alcaldia de la mateixa ciutat -en el moment d'expressar el desafortunat comentari- i actual Alcalde, no són cap exemple de saber estar i fer, més aviat d'un populisme fora de lloc que ens ha sorprès desagradablement.

Per aquest motiu, li demanem una rectificació pública de desgreuge cap al RCD Espanyol de Barcelona i cap a tots els seus aficionats de manera immediata.

Si ja és difícil pels nostres fills i filles poder expressar lliurement a Catalunya, sense cap retret, el fet de sentir els colors del nostre estimat club, ja es pot imaginar el que representa per ells i per la resta de la massa social de l'Espanyol el seu desafortunat comentari.

Faci la reflexió. Sens dubte li anirà molt bé per governar la nostra plural i meravellosa ciutat.

Recordi que Catalunya és més que un Club i tots mereixem el mateix respecte.

Esperant la seva rectificació i la seva resposta, rebi una salutació.


Alberto Ariza
President de la FCPE