dissabte, 2 de juliol del 2011

Balanç de l'ampliació de capital

S'han cobert 7,6 milions i hi ha 2.785 accionistes nous




El vicepresident del RCD Espanyol i responsable de la parcel•la econòmica, Sergio Oliveró, i el conseller delegat de l'entitat, Joan Collet, han realitzat la valoració de l'ampliació de capital que va començar el passat 7 de febrer i que va finalitzar el 30 de juny. Segons les dades ofertes per Sergio Oliveró s'han cobert 7,6 milions d'euros i el Club compta amb 2.785 nous accionistes. El RCD Espanyol, després d'aquest procés, és un dels tres clubs europeus amb més accionistes (13.431 accionistes).

“El més important és la resposta de la massa social, que s’estima tant l'Espanyol i que ara són socis i accionistes. Em trec el barret. En la conjuntura econòmica actual sabíem que era un moment complicat demanar-ho, però teníem aquest compromís amb el crèdit sindicat”, ha analitzat Joan Collet. 

Collet ha assenyalat que el RCD Espanyol és un dels clubs amb més accionistes d'Europa. “Estem contents perquè hem cobert el compromís que teníem. Gràcies a l'ampliació hem rebaixat el deute del club”, ha indicat. En aquest sentit, ha donat les gràcies “als proveïdors que han canviat deute per accions i a tots els que han comprat des d'una a milers d'accions”.

Oliveró ha explicat que el 74% dels nous accionistes són homes i un 24% dones, mentre que les penyes i les empreses representen el 1%, respectivament. La franja d'edat amb més accionistes és la de majors de 45 anys, amb un 42%, encara que també els menors de 18 anys tenen una presència important amb un 19%. 

L'ampliació de capital ha complert amb els objectius marcats a l'inici de la mateixa que era augmentar considerablement el nombre d'accionistes i fer front als compromisos del crèdit sindicat.