dimecres, 4 de maig del 2011

L'afició perica rep el premi ‘Jugador número 12’

La FCPE recollirà aquest premi en representació de la massa social espanyolista




Els seguidors blanc-i-blaus presumeixen amb orgull de ser una de les millors aficions de la Lliga. L'ambient que es viu a l'Estadi RCDE és màgic, irrepetible… No hi ha un altre camp igual! La Lliga de Futbol Professional (LFP), en col•laboració amb ‘Aficiones Unidas’, se suma a aquest reconeixement i premiarà a la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol amb el distintiu ‘Jugador nº 12’ pel treball realitzat en favor de la tolerància, el joc net i el respecte entre aficions.

El simbòlic premi consta d'una samarreta amb el dorsal 12, el nombre que identifica a l'afició, que es lliurarà al president de la FCPE, Alberto Ariza, abans de l’enfrontament que enfrontarà al RCD Espanyol i al València CF dimecres que ve 11 de maig a les 21h. Aquest guardó reconeix el paper desenvolupat per les penyes al món del futbol i premia les seves activitats per aconseguir que la festa del futbol es gaudeixi des de la sana rivalitat fomentant l'amistat i la trobada entre aficions.

Per optar a aquest guardó era imprescindible presentar un dossier amb totes les activitats realitzades per les penyes i la FCPE durant l'any 2010, perquè la LFP tingués informació de totes les accions que s'han anat duent a terme.

La FCPE fa partícip d'aquest reconeixement a totes les penyes, a la Curva i als socis del club ja que sense les seves iniciatives, actituds respectuoses i educades i l'empenta que donen a l'equip aquest premi no hagués estat possible